НАЦИОНАЛЕН ЛИТЕРАТУРЕН КОНКУРС "МЛАД ПИСАТЕЛ" 2022
  начало условия формуляр жури класиране галерия контакти  
  Вашите творби и отговори на литературните задачи ще бъдат оценявани от особено жури - съвременни автори и творци - хора с пламък в очите и небивало отношение към литературата и изкуството.

Павел Павлов

Павел е скулптор, художник и илюстратор, творец с пъстра палитра от изразни средства, дълбочина на перспективата и подвижен хоризонт. Неспокоен дух и самобитен български талант.

Фани Ичева

Фани е сред основоположниците на съвременния художествен стил в научно-популярното писане. Честен и откровен автор с топла реч, гальовна граматика и безапелационен правопис.

Емил Младенов

Емил е уникален преподавател, задълбочен познавач на българския език и съвременната българска литература, успешен и прогресивен учител, истински възрожденец и неуморен будител.

Бела Бенова

Бела е автор, пътешественик и фотограф със запомнящ се стил и нестандартен привкус. Оригинален и самобитен представител на новата вълна в българската културна сцена.

Милен Симеонов

Милен е добре познат на любителите на модерното българско слово. Награждаван писател на романи, сценарист на филми и телевизионни предавания, драматург, литературовед и сладкодумен разказвач.